Grattis Hunderbara Åke

Postat av Annika | Etiketter: Färg & Form, Hunderbara Åke, Info | 08-05-2008

Idag har Hunderbara Åke namnsdag… Glass på bryggan antar jag :o)

Tänk att det var Åkebusen som fick in mig på det här med fotografering. Han har lärt mig mycket genom åren… Vad man behöver tänka på när man fotograferar modeller… att det är bra att vara snabb med fokusen… att det är nödvändigt att ha tålamod… m.m.

Även mitt intresse för html-mickel är hans förtjänst. För det var med Åkes hemsida som allting startade… på riktigt… Det är 7 år sedan han fick sin egen site.  Det fanns inte många personliga hundsidor på nätet när det begav sig. Å inte fanns det många dvärgschnauzers heller… på nätet.

Oj, vad vi (Åke & jag) micklade med hans sida i början. Uppdaterade var å varannan dag med hunderbara bilder, hunderbara betraktelser och andra hunderbara ting. Jag tror att de som följt Åke på nätet genom åren fortfarande minns hur vi micklade till det… Många inspirerades… en del mer än andra… Åkes layouter nallades, hans lite speciella texter  kopierades… Droppen var väl när t.o.m hela copyrighttexten, om varför jag ville att Åkes upplägg, design å texter skulle stanna på Åkes egen sida, kopierades rakt av… Jag tröttnade och perioderna mellan uppdateringarna blev allt längre.

Nåväl, idag finns det hur många personliga hundsidor som helst… Men det finns bara en som är Hunderbara Åke och det har han varit på nätet sedan 2001! Om du inte hälsat på honom tidigare så är det väl en bra dag att göra det idag… när han dessutom har namnsdag :o)

Välkommen till Hunderbara Åke —>

Det finns (2) kommentarer till: Grattis Hunderbara Åke