Att landa på ett blad

Postat av Annika | Etiketter: Klorofyll, Naturelle | 11-05-2008

Tänk om man hade vingar… å kunde landa på ett blad :o)

Tänk om man kunde flyga hit… å dit… å landa så småningom… där det passade ;o) Pingsthelgen bjöd på högsommarvärme å jag tillbringade den i skuggan… med att måla garaget. Kröp fram för att ta en cappucino… den var gudagod i solskenet :o) Å så fick man ju se saker å ting som håller hus i klorofyllen… det var oxå härligt!

Men garaget måste bli färdigmålat, altanen (är rentvättad) behöver oljas in, liksom staketet. Trädgårdsmöblerna behöver slipas å laseras i år och jag behöver semester för att hinna med :o) Men jag älskar mitt hem å min trädgård… så det är väl värt all möda… å mer därtill :o) Alltid finns det någonting att göra… å man behöver aldrig någonsin vara sysslolös… det är gott… å ogräset bara växer :o)

Det finns (6) kommentarer till: Att landa på ett blad