Jag ser rött

Postat av Annika | Etiketter: Info, Klorofyll | 08-07-2008

Först vill jag tacka er alla allra ödmjukast för kommentarer till mina inlägg/bilder. Blir så glad över raderna ni skriver. Jag har varit usel på blogg-å-surf den senaste tiden och har helt enkelt saknat inspiration. WordPress uppgradering ökar väl inte på inspirationsflödet precis…

Det är ett evigt micklande med att försöka få in en bild numera. Jag får alltid ta bakdörren in och skriva bildens adress i html-koden. Det är väl i och för sig inga svårigheter, men det retar mig att sådant som gått smidigt och snabbt tidigare, nu tar lite längre tid. WordPress springer på mitt tålamod :o) Lite rött ser jag allt ;o)

Nu har jag äntligen semester och orkade skriva lite html… Det blev ett inlägg. Waow :o)

Det finns (6) kommentarer till: Jag ser rött