iPhone home

Postat av Annika | Etiketter: Gulliga Grejer, Mixat | 13-07-2008

Så besitter man då den svarta lilla lådan med sitt läckra innehåll :o)

Fredagen ägnades åt iPhone-pyssel och glada tillrop över alla underbara finesser iPhone 3G har begåvats med. Triss i S: Smart, snygg å slimmad! Gränssnittet är en fröjd och det är svårt att sluta pilla på iPhone :o)

Man kan LYSSNA till den oxå… Mina favoritalbum är nu laddade. Det hörs klart å tydligt… inifrån kartongen ;o) :o)

Om du vill veta mer om iPhone 3G kan du med fördel klicka här! . Nu skall jag se på film å sedan har jag date med John (Blund). Skall bara fingra lite till… på min iPhone :o) Hur barnslig får man lov att vara egentligen? – Hur barnslig som helst :o)

My iPhone rules! :o)

Andra bloggar om: , , ,

Det finns (4) kommentarer till: iPhone home