EL FEL eller FEL EL

Postat av Annika | Etiketter: Klorofyll | 14-07-2008

När allting fungerar är det lugnt å fridfullt i mitt inre. Men jädrar i min låda när saker å ting strular ordentligt… Som till exempel strömavbrott i tid och otid… var och varannan dag… upp till 5-6 timmar ibland… Då hettar det till ordentligt och jag är inte snäll längre :o)

Vi är utlämnade till Göteborg Energi som äger de förbaskade kablarna som strular allt som oftast. Senast idag POFF! så försvann strömmen i två timmar. Det är vansinnigt frustrerande att ha det så. Förr eller senare så kraschar våra datorer för gott… Kyl å frys mår väl inte heller så bra av att slås ut nästan dagligen… Å jag blir extra sur å grinig när jag inte kan få en Cappucino ;o)

Vi har anlitat ett annat företag som levererar elen. De kan sin sak. Men det hjälper ju föga så länge som Göteborg Energi äger kablarna och saknar kompetens att lösa allvarliga fel å brister (för allvarligt måste det väl vara när det är akut avbrott stup i kvarten). Finns det inte någon kompetent människa som kan styra upp verksamheten å se till att det FUNGERAR FELFRITT?

Nu har jag surat färdigt för idag! Strömmen e tebax å allt e frid å fröjd igen :o)

Det finns (9) kommentarer till: EL FEL eller FEL EL