Packning för högtryck

Postat av Annika | Etiketter: Mixat, Små ting | 18-07-2008

Idag är det packning som gäller

Vad spännande det låter. Nya exotiska resmål som hägrar kanske… varmare breddgrader… Eller är det helt enkelt så att en packning behöver bytas ut i kaffemaskinen så att jag kan fortsätta dricka mina älskade cappucinos? Jag önskar att jag kunde säga resmål… Men å andra sidan… varför lämna svenska sommaren som har ett överflöd av lågtryck? Jag hoppas att de som tycker om svala somrar har fått sitt lystmäte nu med dagstemperaturer som pendlar mellan 14-17 grader (å stark blåst på det). Är det verkligen inte dags för högtryck nu? Högtryck blir det hos mig oavsett… för en ny packning skall inhandlas och då går ångtrycket upp ordentligt… i kaffemaskinen ;o)

Japp, idag blir det verkligen högtryck! Det är ju fredag :o) Ha en fin sådan!

Andra bloggar om: , , ,

Det finns (7) kommentarer till: Packning för högtryck