Rosenskära dagar…

Postat av Annika | Etiketter: Klorofyll | 23-07-2008

Rosenskära dagar på kvällskvisten är inte dumma alls :o)

De första två veckorna på min semester måste ha blivit något fel på… För det regnade å blåste storm å solen hälsade knappt på en endaste gång. Men nuuu… Nu är sommarsemestern här på riktigt å mina rosenskära stormtrivs lika mycket som jag gör :o) Jag var en smula orolig för dem eftersom de växte så försynt i hårdblåsten…  i 90° vinkel…

Men nu har de tagit fart igen å förgyller mina dagar med sina stora, men ändå näpna, skira blommor. Jag vet inte varför jag är så otroligt förtjust i rosenskära. Det finns så många vackra blommor ju… Men rosenskära… rosenskära ligger mig extra varmt om hjärtat :o)

Jag har flest vita blommor och några få rosa. Men nog sjutton blev det rosa blommor som hamnade på bild… trots att jag egentligen föredrar de vita… Märkligt… men det är väl så att när det väl kommer till kritan så ser man inte skogen för alla träd.

Eller så var det helt enkelt så att ljuset var som vackrast där bland de rosa blommorna när jag väl kom på att jag skulle kunna gå in å hämta Canonen… å föreviga rosenskära dagar på kvällskvisten :o)

Det finns (7) kommentarer till: Rosenskära dagar…