Flygande gigant

Postat av Annika | Etiketter: Naturelle | 25-07-2008

Solen skyms… och den heta, nästan stillastående, luften blir ett minne blott när vingslag från en jätte pressar fram sköna sommarvindar. Makaonfjärilen har landat :o)

Makaonfjärilen har ett vingspann på ca 8-9 cm. En rejäl fjäril alltså och vacker dessutom. Denna skönhet fladdrande omkring i min trädgård idag och glädjen var stor eftersom jag inte sett någon tidigare i år. Skärpan blev inte hundra för jag blev smått nervös när denna gigant entrade min trädgård :o) Tappade nästan kameran… oförberedd som jag var… i vanlig ordning :o)

Nåväl, denna torsdag bjöd på underbara saker som solsken, värme, målning av 1 st hus (delar av det), promenader i skogen med lilla hunderbara Åke, grill, tjurrusningar (Åke då) i vattnet mellan sandbankarna och därefter var det bästa bara gott nog… Kornö – Carpe Diem … för en trött liten lycklig vovve. Jag skall strax göra honom sällskap :o)

Ja, älskade busen… jag ska släcka lampan nu… Gonatt alla sötnosar :o)

Andra bloggar om , , , , , ,

Det finns (11) kommentarer till: Flygande gigant