Den vackra fjärilen

Postat av Annika | Etiketter: Info, Klorofyll | 15-08-2008

Här skulle det sitta fint med en vacker fjäril på blomman. Men man kan inte få allt… alltid… :o) Jag fick i alla fall en solig bild att njuta av under de senaste dagarna av regn & storm. Semestern är slut och jag har redan jobbat två veckor. Tiden springer bort, regnet vräker ner och jag förstår inte varför sommaren gäckar mig så… Nåväl…

Jag micklar lite på min blogg. Det skall micklas mera. Det är svårt att sluta när man väl börjar. En ny header har det blivit bl.a. Den är inte klar… men jag laddade upp den ändå… så jag kan känna på den lite :o) Sidebaren är bedrövlig just nu, men jag har en ide… om hur det skall vara… jag fick bara inte till det just nu. Får ta tag i det senare. Vem vet… det kanske landar en fjäril snart ;o)

Idag är det fredag! Jag önskar er en härlig Augustihelg. Min helg ligger framför mig likt en oskriven bok. Härligt att få skriva den själv :o)

Andra bloggar om: , , , , ,

Det finns (8) kommentarer till: Den vackra fjärilen