Stjärnorna på stranden

Postat av Annika | Etiketter: Hunderbara Åke, Vid havet | 06-09-2008

Vi gick ner till havet idag… För att bara vara… Å få lite saltstänk i ansiktet… å blås i pälsen :o) Det gillar vi… västkustbor som vi är… vi med päls och utan :o)

Jag blir ofta full i skratt när jag kikar på bilderna jag fotograferat av Åke. Han saknar nästan alltid  något ben på de flesta kort jag tar. Nåväl, på översta bilden har han nästan fyra synliga ben och på bilden här ovanför syns faktiskt tre ben klart å tydligt :o) Oftast ser jag det redan i kameran, men jag har inte hjärta att peta å ställa honom som han skall stå… Han får helt enkelt välja själv… hur han vill stå… Å så knäpper jag när han är stilla en sekund eller två… med två, tre eller fyra ben :o)

Hur som helst så var det riktigt varmt å skönt idag, trots den hårda havsvinden. Vilka stjärnor vi är… Jag å Åke… Vi rusar å hoppar å studsar på klipporna och i sanden. Vi är tokiga bägge två :o) När vi kom hem kalasade vi på räkor å vitt vin. Åke är så liten så han fick vatten till sina räkor. Han protesterade inte det minsta :o)

Thank you stars… for today :o)

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det finns (10) kommentarer till: Stjärnorna på stranden