Mosquito Monday

Postat av Annika | Etiketter: Klorofyll | 08-09-2008

Vad är det för fel på myggorna? De skall dansa omkring på kvällen och inte på dagen!

Jag tror jag bor i Norrland… i myggens rike… trots att jag bor söderöver… på västkusten. Idag var det så mycket mygg ute att det var nästan olidligt. Mitt på dagen när solen sken fick jag hur många myggbett som helst… i öppet landskap. Helt sjukt! Vad gör de ute mitt på dagen när solens strålar lyser från en klarblå himmel? Jag förstår ingenting… Jo jag förstår att de är hungriga… för det KÄNNS liksom :o)

Jagade fjärilar idag… utan resultat… De ville helt enkelt inte alls landa på en endaste blomma. Å inte var det många fjärilar ute heller för den delen. Allt är myggens fel ;o) Nåväl, jag hoppas fåglar å andra somnar mätta och belåtna ikväll efter att ha kalasat på mygg. För det hoppas jag verkligen att de har gjort… kalasat på överflödet av mygg.

Idag är det Mosquito Monday! Hoppas du har en trevlig sådan :o)

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det finns (8) kommentarer till: Mosquito Monday