Reträtt för sandalett

Postat av Annika | Etiketter: Reklamfoto | 18-09-2008

Det är slut med alla sköna barfota-i-skor-dagar för i år! Nu plockar jag fram sockar, höstskor och stövlar.  Å alla sommarskor åker in på vinterförvaring :o) Idag var det 13° C mitt på dagen. Det börjar alltså bli kyligt. Igår kväll när vi gick en sväng med Åkebusen, så önskade jag att mina händer hade haft vantar på sig. Men inte kan man ha vantar på sig i september! Eller kan man?

Vad styr vårt klädval? Vädret, almanackan, humör,  mode, vad vi skall göra…? För mig är det nog en mix av det där. Helt klart är att jag avskyr att frysa, så temperaturen påverkar mig mycket. Sista promenaden ikväll blir med handskar på… å sandaletter av ;o)

Andra bloggar om: , , , ,

Det finns (9) kommentarer till: Reträtt för sandalett