Fototriss – Smaken sött

Postat av Annika Måbrink | Etiketter: Fototriss | 27-10-2008

Sockrigt sött

Jag hade tänkt mig en sockersöt triss av strösocker, farinsocker och råsocker. Men det var dåligt med söta sockerslag hemma så jag fick nöja mig med strösocker… å inte fanns det mycket av den varan heller. Jag bjuder på några kristaller ;o)

*

Druvligt sött

Druvor fanns det hemma, så det bjuder jag på nu. Söta kärnfria druvor är som godis. När man tagit en så vill man ha fler. Många fler :o) Orkar man inte alla så kan man göra vin på resten. Inte dumt alls ;o)

*

Juligt sött

Hittade en flaska glögg… å det är verkligen sött. För mycket glögg, ja då krullar sig tungan… å så kan man bli rund under fötterna å det är inte sött alls… Men lite hett å sött i lagom dos värmer gott innanför västen :o)

Fler bidrag i fototriss här »

Andra bloggar om: , , , ,

Det finns (17) kommentarer till: Fototriss – Smaken sött