Fredagsfärger – Vinröd

Postat av Annika | Etiketter: Fredagsfärger | 07-11-2008

Anna Time, Alessi

Vinröda Anna borde egentligen vara vinöppnaren och inte timern… då hade det varit vinrött fullt ut :o) Men vinöppnaren lyser med sin frånvaro och ni får hålla till godo med denna Anna.

Att fotografera föremål med blanka ytor (krom, silver etc) mot svart bakgrund och undvika spegling i de blanka, kromade ytorna… det är inte busenkelt. Jag tycker i alla fall att det är svårt eftersom jag saknar ett kolsvart tomt rum att fotografera i. Man kan säga att det är en utmaning… att få till det… Jag blev inte heller nöjd med denna, men eftersom jag ändå lagt ner tid på att fota så kan jag ju lika gärna visa upp resultatet. Annars vore det ju waste of Anna Time :o)

Ha en fortsatt fin fredag!

Fler vinröda bidrag här »

Andra bloggar om: , , , ,

Det finns (14) kommentarer till: Fredagsfärger – Vinröd