Leksak / Toy (14 av 365)

Postat av Annika Måbrink | Etiketter: 365 photo challenge, Färg & Form | 26-01-2009

Jag vet att temat skall vara i plural men här får ni helt enkelt hålla till godo med en leksak. Det är ju ofta så att ju fler det finns destu färre får uppmärksamhet ;o) Här landar allt ljus på en riktigt gammal apa :o)

Denna leksak är tillverkad av ALPS Trademark, ett företag i Japan som tillverkade leksaker från 1948 fram till början av 1970-talet. Det finns ett företag i USA (toytent.com) som pysslar med nytillverkning av originalkartongerna till de olika leksakerna. Vill man ha en kartong enligt originaldesign så kostar den 85 USD… Nej du, gamla apa, det blir ingen ny kartong till dig. Du får skylla dig själv att du spelat bort den du hade en gång :o)

Jag kände inte till det japanska leksaksföretaget innan jag fotograferade apan. Tänk vad man kommer att lära sig mycket under detta året med 365 photo challenge :o)

*

365 PHOTO Challenge 2009 » (svensk) | 365 PHOTO Challenge 2009 » (english)

Andra bloggar om: , , , ,

Det finns (6) kommentarer till: Leksak / Toy (14 av 365)