Fotomässan 2009

Postat av Annika | Etiketter: Naturelle, Snack om foto | 26-02-2009

Fotomässan i Göteborg… Var du där? Jag var där och fingrade på Canon EOS 5D Mark II. Klart att jag blev sugen på en sådan… Men den gick inte att köpa på studs, så jag passade på att få min kamera rengjord invändigt istället. Den blev som ny. Jag behöver ingen 5D Mark II nu :o)

Det var mycket folk, mycket prylar och mycket bilder på mässan. Precis som det skall vara. Jag hittade äntligen en smidig ryggsäck och så blev jag enormt inspirerad av hästfoto när jag såg Tim Flach bilder.

Det finns hur många hästar som helst runt omkring där jag bor. Men jag fotograferar dem nästan aldrig. Nu skall det bli ändring på det. Jag ger mig själv en utmaning: Fotografera hästar! Hur svårt kan det vara? De promenerar ju till och med förbi mitt hus :o) Bilden ovan är från en härlig dag i maj 2005.

*

Andra bloggar om: , , , , ,

Det finns (11) kommentarer till: Fotomässan 2009