Fototriss – Svartvitt

Postat av Annika Måbrink | Etiketter: Fototriss, Hunderbara Åke, Svartvit, Vid havet | 08-06-2009

Click to enlarge

Bästa busen Åke frågade om jag ville följa med ut på en promenad… Det ville jag… så vi gick till Store Udd. Å eftersom busen är svartvit… så får han vara med i veckans fototriss som är svartvitt… Lilla busen vill gärna tro att han är större än vad han är… Klicka på bilden och gör honom glad :o)

*

Click to enlarge

Vi hittade en liten båt som var parkerad på någon form av cykelvagn. Den lilla båten var vit och svart… så den får oxå vara med idag. Liten blir större om du klickar på den…

*

Efter det så hittade vi en gigantisk Buddha av sten bland palmer å solstolar… Eller så var det så att jag hittade den på hårddisken i mappen Thailand ;o) Nåväl… Thailand sprakar av färg så vad passar då bättre än… en svartvit bild :o)

*

Fler bidrag i fototriss här »

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det finns (23) kommentarer till: Fototriss – Svartvitt