En ljusglimt eller två

Postat av Annika | Etiketter: Mixat, Naturelle | 13-07-2009

Även dagar av mörka moln innehåller en ljusglimt eller två vid dagens slut

Idag kom syndafloden från ovan i 90 graders vinkel och med en hastighet som nästan slog omkull oss. Jag och Åke var på långpromenad när regnet kom. Det blåste upp ordentligt och vinden piskade oss mot marken med slagregn sidledes. Det regnade så kraftigt så att Åke fick panik. Han dök in i ett buskage och vägrade komma ut. Han fick in vatten i nosen och glömde bort att andas. Han kom i chocktillstånd och det var riktigt otäckt. Det kändes som om både han och jag skulle drunkna.

Jag hade tunna sommarkläder på mig eftersom det var fint väder när vi gick hemifrån. Så där stod jag nu genomblöt på vägen med en chockad hund i ett buskage och min iPhone i örat och ringde efter hjälp. Den barmhärtige samariten kom till slut och två chockade individer störtade in i bilen, undan slagregnet. Inne i bilen kom Åke till sans igen. Han skakade på sig ordentligt hela vägen hem så det var snudd på lika vått i bilen som utanför. Hunderbara, älskade hund :o)

Min iPhone fungerar trots slagregn, min hunderbara hund ligger nu varm å go å myser i sängen och min barmhärtige samarit har gett mig en god Cappucino. Tack för idag :o)

*

Andra bloggar om: , , , ,

Det finns (11) kommentarer till: En ljusglimt eller två