Skärhamn

Postat av Annika | Etiketter: 365 photo challenge, Mixat, Vid havet | 16-07-2009

Click to enlarge

I tider av ledighet & semester är det xtra härligt på min västkust. För då har jag mycket tid över att njuta av kust och hav :o) Bilden är klickbar och blir större…

Det är ett motiv från Skärhamn liksom tidigare bildJoacim på wehoo vinner ära och berömmelse eftersom han gissade rätt… med beskrivande ord :o)

Tema: Ledighet & Semester / Holiday & Vacation (84 av 365)

*

Till alla barns förtjusning så semestrar Jack Sparrow med kollega i Skärhamn och de öppnar gladerligen skattkistan för barn och andra som vill ha godis ;o)

Tema: Skräp eller skatt / Trash or treasure  (85 av 365)

*

Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn bjuder på en bildfest för hela familjen. Det är originalillustrationer av Elsa Beskow till hennes mest älskade bilderböcker för barn. Min mamma läste dessa böcker för mig som barn och jag älskade dem. Det var verkligen en nostalgitripp att ta del av Putte i blåbärsskogen, Olles skidfärd, Tant Brun, Tant Grön och Tant Gredelin samt Farbror Blå, Duktiga Annika, Solägget m.f.l igen.

Besök gärna Skärhamn i sommar. Det är en härlig liten ort på västkusten och utställningen med Elsa Beskows illustrationer pågår till mitten av september.

*

Tema: Författare / Author (86 av 365) 

 365 PHOTO Challenge 2009 » (svensk) | 365 PHOTO Challenge 2009 » (english)

Andra bloggar om: , , , , ,

Det finns (7) kommentarer till: Skärhamn