Det blommar på min kamerarem :o)

Postat av Annika Måbrink | Etiketter: 365 photo challenge, Färg & Form, Mixat, Snack om foto | 27-07-2009

Med blod, svett och tårar samt lite tyg så har jag sytt min egen kamerarem :o)

Jag var så less på kameraremmen med den stora vita loggan på… Så när jag köpte ny kamera förra veckan tänkte jag: Nu jäklar skall det bli en unik rem till den! Å det blev det. Till saken hör att jag inte är dödspolare med symaskinen så jag är väldigt stolt över mig själv nu :o)

Canonremmen ligger kvar i oöppnad påse och min egen unika rem sitter på kameran. Eftersom jag blir glad av foto, färg och form så ville jag ha en färgglad kamerarem. Nu har jag det. Stort tack till mig själv :o)

Regniga dagar är xtra bra dagar att göra sådana saker som man inte vill göra soliga dagar… t.e.x saker som att sy en kamerarem ;o)

Material till min kamerarem:
Tålamod, tyg, tråd, stoppning, skinn, 2 st nylonband med spännen i plast

*

Tema: handarbete, slöjd, hantverk / Needlework, handiwork (93 av 365)

365 PHOTO Challenge 2009 » (svensk) | 365 PHOTO Challenge 2009 » (english)

Andra bloggar om: , , , , ,

Det finns (27) kommentarer till: Det blommar på min kamerarem :o)