What’s up?

Postat av Annika | Etiketter: Naturelle, Små ting | 14-08-2009

Hoho… här är jag ju :o)

Jag börjar med att säga tack så mycket för alla fina kommentarer som ni skriver. Blir ju glad ända ner i tårna :o) Mitt ödmjuka tack går till er alla å envar.

Jag har varit söderöver. Närmare bestämt på Sjaelland och på koordinaten nästan exakt i Gilleleje med omnejd… Bästa busen var med förståss, så vi var 7 vuxna, 2 barn och en hund som njöt av sommar, sol, strand och salta bad ;o) Underbart! Det danska livet är verkligen dejligt :o)

En å annan bild blev det ju… Så håll utkik om du vill se bilder från Danmark… för några av dem landar väl här på Rubinara så småningom ;o) Bilderna ovan har ingen anknytning till Danmark. Det är arkivbilder, fotade i min trädgård.

Hoppas ni har det bra därute… så här i augusti… när fjärilarna flyger för det vilda och solens strålar värmer gott :o)

*

Andra bloggar om: , , , , ,

Det finns (5) kommentarer till: What’s up?