Tassande promenader

Postat av Annika | Etiketter: 365 photo challenge, Hunderbara Åke | 25-08-2009

Jag blir bedrövad, ledsen och arg över att många människor som skaffar hund/hundar inte kan eller vill förstå ruta 1A: En hund behöver promenader utomhus VARJE DAG! Den behöver få utlopp för sin energi och få stimulans. Detta gäller alla hundar oavsett storlek och ras. Hur svårt kan det vara? Tydligen jättesvårt för många hundägare :o(

*

Hunderbara Åke går i alla fall på långa promenader. Han får stimulans och han får arbeta i lekform. Han är aktiv, delaktig och uppmärksam. Han ger oss villkorslös kärlek och vi älskar honom som den pälsiga hunderbara familjemedlem han är. Jag vill gärna tro att han har ett bra hundliv. Jag hoppas han tycker det oxå :o)

Bästa Hunderbara Åke på lilla piren. Ser du hans stora huvud?
Ett resultat av vidvinkelobjektivet… och att han är intelligent :o)

*

Tema: Tassar / Paws (98 av 365)

365 PHOTO Challenge 2009 » (svensk) | 365 PHOTO Challenge 2009 » (english)

Andra bloggar om: , , , ,

Det finns (21) kommentarer till: Tassande promenader