Just hanging around

Postat av Annika | Etiketter: Mixat, Små ting | 04-09-2009

Det är öronbedövande tyst. Den som vrålat runt knuten och ruskat träden har tappat orken. Men det är säkert bara tillfälligt. Herr Storm har gått å lagt sig. Förmodligen är han pigg å alert redan i morgon igen. Men för ögonblicket är det alltså lugnt å stilla.

Det är även uppehåll från ihållande regn. Helt otroligt. Jag har nästan glömt hur det känns att vara ute när det inte regnar… Sommarens bästa köp är mina La Crosse. Med dem på fötterna så kan jag gå på vattnet… å även i… å vara torrskodd :o)

Torrskodda är även de som hänger omkring i träden… tills dess att löven faller av ;o)

*

*

Håll i hatten i morgon, för det lär blåsa rejält… i alla fall på västkusten.

*

Andra bloggar om: , , , ,

Det finns (7) kommentarer till: Just hanging around