Days in Denmark

Postat av Annika | Etiketter: 365 photo challenge, Hunderbara Åke, Vid havet | 08-09-2009

Dagar i Danmark… och kvällar i Danmark… vid havet… i början av augusti. Vi hade en fantastisk vecka med sol och bad, invasion av nyckelpigor (ja, det var många…), utflykter, god mat å dryck och härligt boende i stort poolhus :o)

Havet drar alltid mest och jag kan inte låta bli att inte vara där… just vid vattenbrynet… vadandes och badandes i vatten… dag som kväll. Havet har en magisk inverkan på mig och får jag inte vara vid havet blir jag likt en vingklippt fågel… fråntagen min frihet.

*

Hunderbara Åke älskar havsluft. Men för honom räcker det alldeles utmärkt med att sitta på bryggan och blicka ut över havet utan att bli våt om tassarna :o)

*

Eget tema: Havet / The Ocean (100 av 365)

365 PHOTO Challenge 2009 » (svensk) | 365 PHOTO Challenge 2009 » (english)

Andra bloggar om: , , , , ,

Det finns (16) kommentarer till: Days in Denmark