Vinter i viken

Postat av Annika | Etiketter: Naturelle, Vid havet | 03-01-2010

Det är nytt, det är tomt och det är kallt som fan! Det nya året biter i kinderna. Den frusna viken ligger likt ett oskrivet blad och väntar på meningsfullt innehåll… väntar på liv. Jag vet att det kommer i takt med att inspirationen vaknar när solens strålar värmer och ljuset varar längre. Den ljusnande framtid är vår… och den är till för oss alla, för nu har mörkret vänt och vi går mot ljusare tider… vi går mot vår. 

*

En båt ligger fastfrusen i viken och skvallrar om att någon varit en smula slarvig. Den skvallrar även om att det finns liv här… så småningom… För någon äger båten och denne någon återvänder säkert en vacker dag, för att titta till båten och kanske ta en tur ut bland kobbarna och skären.

Men ännu ligger viken öde och inte ens isbjörnarna är här. Det är nog för kallt även för dem ;o) :o)

Jag önskar dig en god fortsättning på 2010 och fyll ditt år med sådant du tycker om.

*

Andra bloggar om: , , , ,

Det finns (8) kommentarer till: Vinter i viken