Kusten fryser igen

Postat av Annika | Etiketter: Vid havet | 04-01-2010

Visst är Måndag en härlig start på veckan… i alla fall när solen skiner och vinden är som bortblåst. Egentligen skulle jag haft med mig skridskorna och dragit ut ett skär eller två. Men eftersom bästa pälsvännen var med så var det lika bra att hålla sig på landbacken… i närheten av livbojen ;o)

Därute på isen var en skrinnare och jag blev smått nervös när jag såg honom. Tänk om isen brast? Skulle jag hinna rädda honom i så fall? Isen höll även om den är smålurig vid strandkanten för där är isen tunnare och den knakar å gnäller å gnisslar.

*

Vinterbad är inget för mig, men kanske för dig?
Glöm inte yxan… så du får till en plaskpöl i det frusna havet :o)

*

Havet, solen å en lurvig buse… det värmer mitt hjärta även en dag med minusgrader :o)

*

Andra bloggar om: , , , ,

Det finns (11) kommentarer till: Kusten fryser igen