Tisdagstema – Husdjur

Postat av Annika | Etiketter: Katt, Mixat, Tisdagstema | 09-02-2010

Vad pysslar våra husdjur med om vinterkvällarna? Vad står på agendan när det är ordentligt kallt och mörkt där ute? Är det hopp och lek som är på tapeten… spännande upptäcksfärder kanske… eller är det så att sköna hemmakvällar prioriteras… att soffan lockar till mys i värmen från brasan…

 … att man bara vill vara en liten rugguggla :o) Jo, så är de nog… för en och annan i alla fall. Själv har jag fortfarande vilda förhoppningar om att Våren knackar på dörren när som helst. Men Kung Bore är svårflörtad. Han vill inte släppa taget det minsta… Typiskt ;o)

Den söta ruggugglan ovan är från ett fotouppdrag för tidningen Kattliv. Visst är hon ljuvlig med sina uggleögon :o) Sååå söt tycker jag.

*

Tisdagstemat denna veckan är husdjur. Fler husdjursbidrag här »

Andra bloggar om: , , , , ,

Det finns (24) kommentarer till: Tisdagstema – Husdjur