Greetings from my forest

Postat av Annika | Etiketter: Klorofyll, Naturelle, Små ting | 30-05-2010

Det susar å dusar, pyschar å plingar nästan öronbedövande när det är tyst… Som i skogen… när det blåser… å minsta lilla blomma susar alldeles för högt i vinden. Myrans steg snudd på ekar i mitt huvud. Flitens lampa både lyser och låter… högt. Tinitus är skit att ha och det får mig att nästan gå i taket ibland… när det är som värst. Trött blir jag oxå. Men det var inte det som jag skulle skriva om utan det var ju hälsningar från skogen… från alla de små som lever där… De hälsar att de mår xtra bra så här i slutet av våren… när sommaren viskar deras namn :o)

Även jag mår toppen av vår och sommar… Å speciellt bra när sommaren viskar mitt namn… som jag faktiskt hör när jag lyssnar koncentrerat… genom suset :o) Visst är det härliga tider nu :o) Hoppas du mår xtra bra oxå. Njut av en skön söndag och ha det gott!

*

Andra bloggar om: , , , , ,

Det finns (7) kommentarer till: Greetings from my forest