Simon sover

Postat av Annika | Etiketter: Fototriss, Simon Schnauzer | 19-10-2013

Valpar växer mest när de sover, därför är det så viktigt att de får sin sömn och att man inte väcker dem. Simon har två tillstånd: AV och PÅ. När Simon sover är han AV och när han vaknar är han PÅ… allt :o) Simon är killen som gillar när det händer saker.  Man får en våldsam puss, med eftersmak av bit och nafs, i förbifarten när han rusar förbi. Vi tackar och tar emot :o)

Han är en liten valp med massor av energi och det finns egentligen bara en sak som den här schnauzervalpen inte gör när han är vaken och det är att ta det lite lugnt… det gör han när han sover… ovetandes om att han växer så det knakar :o)

Klicka så blir liten Simon stor.

Fototriss » | Andra bloggar om: , , , , ,

Det finns (6) kommentarer till: Simon sover